Wensen voor 2020

In februari hebben medewerkers en familieleden wensen ingevuld. Overleg hierover stond gepland op 25 maart. In verband met het Coronavirus is dit overleg uitgesteld naar 3 juli 2020.

In dit overleg zijn de wensen besproken en de meesten zijn gehonoreerd.

 

Binnentuin Ravelijn

De Stichting Vrienden van Sint Jozef is begonnen om de binnentuin van Ravelijn wat gezelliger te maken.

We zijn begonnen met mooie kussens op de stoelen en de bank. Plus een mooie aankleding met bloemen.

De kweekbak in gebruik

 

 

 

 

 

Skyline Deventer

En weer is een wens in vervulling gegaan.
Graaf Florishof C/D heeft op 22 oktober de beschikking gekregen over een mooie skyline van Deventer van 2 bij 1 meter. Personeel en bewoners waren zeer verrukt!

Bubbellamp

Op 7 augustus ontving afdeling 3/4 van Sint Jozef van de Stichting Vrienden van Sint Jozef een prachtige bubbellamp, die de bubbels in mooie kleuren laat zien. Veel plezier hiermee.

buitenschilderijen

Op donderdag 13 augustus heeft de Stichting Vrienden van Sint Jozef een aantal buitenschilderijen geschonken aan Sint Jozef. Deze zullen een mooi plekje krijgen waardoor het voor de bewoners nog mooier vertoeven is op de bankjes.

 

 

Plaatjesboeken uit de jaren 50, 60 en 70

De Stichting Vrienden van Sint Jozef heeft Ravelijn verblijd met een aantal boeken met veel plaatjes uit de jaren 50, 60 en 70.
Wij wensen de bewoners veel lees- en kijkplezier.

Tweede platenspeler voor Ravelijn

Op 31 juli heeft ook de andere afdeling van Ravelijn een platenspeler ontvangen van de Stichting Vrienden van  Sint Jozef. Inclusief platen en ook een USB stick. Ook deze afdeling wensen wij veel luisterplezier.

Meisje met de parel

Graaf Florishof had de wens te kennen gegeven om 2 schilderijen van het meisje met de parel te mogen ontvangen. En dat verzoek is op 28 juli door de Stichting Vrienden van Sint Jozef gehonoreerd. Veel plezier met deze mooie schilderijen.

Platenspeler voor Ravelijn

Maandag 20 juli heeft locatie Ravelijn van de Stichting Vrienden van Sint Jozef de verwachte platenspeler met vele mogelijkheden ontvangen. Deze is inclusief enkele platen en een USB-stick. Wij wensen de bewoners van Ravelijn veel luisterplezier.

 

Klik op de afbeelding (geluid aan!)

Klik op de afbeelding (geluid aan!)

Knuffelkat en -hond

Op 16 juli 2020 ontving Graaf Florishof van de Stichting Vrienden van Sint Jozef twee knuffelrobots in de vorm van een kat en een hond. De bewoners zijn er erg blij mee en het knuffelen van de dieren is al een groot succes.

 

Kussens voor de tuinbanken van woongroep 5/6 van Sint Jozef

Stichting Vrienden van Sint Jozef heeft op 15 juli 2020 de eerste wens vervuld. Afdeling 5/6 van Sint Jozef vroeg om kussens op de tuinbanken. De bewoners kunnen nu zacht zitten. Het plantje op de tafel zorgt voor gezelligheid.

 

Vervulde wensen tot 2020

Voorbeelden van gerealiseerd activiteiten en materialen in voorgaande jaren:

  • Optredens “DIVA”
  • Schoonheidsbehandeling op locatie
  • Partytenten, buiten geen last meer van zon en wind
  • Regenbloem
  • Music-ball in de tuin Sint Jozeflocatie.
  • CD spelers
  • windschermen volière
  • Tafelkleden, planten